Linguine asian style

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Hello everyone!

Some days ago I found linguine at supermarket. I was sooo happy πŸ™‚ Anyway I prepared this delicious recipe. I hope you like it!

Ingredients:

350 gr linguine (or spaghetti or any kind of pasta you prefer)

1 red pepper

1 cup of frozen peas

100 gr red cabbage

1/2 onion

1/2 leek

100 gr beans sprouts

2 garlic cloves

1/2 carrot

Soya sauce to taste

2 tbsp corn oil + 1 tbsp extra virgin olive oil

curry to taste

cayenne pepper to taste.

Method:

  1. Chop the carrot, the onion, the leek, the red pepper and the red cabbage.
  2. Heat the corn oil in a fying pan and add the garlic, the onion and the leek. Let it cook two minutes.
  3. Add the pepper, the cabbage, the carrot and the peas. Let it cook on low-medium heat stirring sometimes
  4. After 7-8 minutes add the beans sprout, flavour with salt and add the olive oil.
  5. Let it flavour 2 minutes and add the soya sauce. Let it cook until all the veggies are cooked.
  6. In the meantime boil linguine in salted water, then drip them and add into the pan.
  7. Sautè 2 minutes and flavour with a sprinkle of curry and cayenne pepper.
  8. Enjoy!

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Ciao a tutti!

Qualche giorno fa ho trovato le linguine al supermercato! Ero molto felice πŸ™‚ Ad ogni modo ho preparato questa deliziosa ricetta. Spero vi piaccia!

Ingredienti:

350 gr linguine ( o spaghetti o qualsiasi pasta vogliate)

1 peperone rosso

1 tazza di piselli surgelati

100 gr di cavolo viola

1/2 cipolla

1/2 porro

2 spicchi d’aglio

1/2 carota

100 gr di germogli di fagiolo

2 cucchiai di olio di semi di mais +Β 1 cucchiaio di olio evo

salsa di soia q.b.

sale q.b.

peperoncino q.b.

curry q.b.

Procedimento:

  1. Tagliare a pezzetti la cipolla, il porro, il peperone, la carota e il cavolo viola.
  2. Scaldare l’olio di mais in una padella e aggiungere cipolla, aglio e porro. Far cuocere 2 minuti.
  3. Aggiungere il peperone, la carota, i piselli e il cavolo viola. Lasciar cuocere a fiamma medio bassa mescolando di tanto in tanto.
  4. Dopo 7-8 minuti aggiungere i germogli di fagiolo, insaporire con sale e olio evo.
  5. Lasciar cuocere due minuti e aggiugere la salsa di soia. Continuare a cuocere fino a che le verdure non saranno cotte.
  6. Nel frattempo bollire la pasta in acqua salata. Dopo di che scolarla e aggiungerla alla padella.
  7. Far saltare due minuti e insaporire con una spolveratina di peperoncino e curry.
  8. Buon appetito!

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3 thoughts on “Linguine asian style

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