Almond and cabbage pesto – Pesto di mandorle e cavolo verza

100_6705

Hello everyone!

Today I want to share with you the recipe of this fast and delicious pesto. I hope you like it!

Ingredients:

1 handful almond

5 cabbage leaves

1 garlic clove

3 basil leaves

1-2 tbsp extra virgin olive oil

salt to taste.

Method:

  1. Put the almonds, the garlic, the basil  and the cabbage in a food processor and blend well.
  2. Boil pasta in salted water and drip it leaving aside some cooking water
  3. Heat the olive oil in a pan, add the pesto and flavour with salt.
  4. Add pasta and cooking water into the pan and mix well.
  5. Enjoy!

***************************************************

Ciao a tutti!

Oggi voglio condividere con voi la ricetta di questo pesto veloce e buonissimo. Spero vi piaccia!

Ingredienti:

1 pugno di mandorle

4-5 foglie di cavolo verza

1 spicchio d’aglio

3 foglie di basilico

1-2 cucchiai di olio evo

Procedimento:

  1. Frullate le mandorle, il cavolo, il basilico e l’aglio in un robot da cucina
  2. Fate bollire la pasta in acqua salata, dopo di che scolatela lasciando un po’ di acqua di cottura.
  3. Scaldate l’olio in una padella, aggiungete il pesto e insaporite con un po’ di sale
  4. Unite la pasta e l’acqua di cottura e mescolate bene
  5. Buon Appetito!
    100_6709
Advertisements

2 thoughts on “Almond and cabbage pesto – Pesto di mandorle e cavolo verza

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s