Cabbage wraps – Involtini di cavolo verza

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Hello everyone!

The recipe of today is: Cabbage wraps filled with potatoes, cabbage, onion and mushrooms. They are very tasty. I hope you like it!

Ingredients:

10 leaves of cabbage

1 potato

5 portobello mushrooms

some leftover bread soaked in no-dairy milk

salt to taste

extra virgin olive oil as needed

black pepper and nutmeg to taste

1 onion

sesame seeds (optional)

Method:

  1. Boil the potato
  2. Boil 7 leaves of cabbage in salted water for 2 minutes (1) then drip them and let them stand.
  3. Slice other 3 cabbage leaves, the mushrooms and the onion and cut the potato in pieces.
  4. Cut the bread in pieces and put it in a bowl. Add some plant milk. ( unsweetened ) (2)
  5. Heat 2 tbsp of olive oil in a frying pan and add the onion, let it cook for 2 minutes and then add the mushrooms, the sliced cabbage and the potatoes. Flavour with salt, black pepper and nutmeg and let it cook until the mushrooms are cooked. Stir sometimes. (3)
  6. Chop the vegetables that you have just cooked and put them into a bowl.
  7. Squeeze the bread and add it into the bowl. Stir well with a fork. (4)
  8. Preheat the oven to 180°C, cover a baking tray with baking paper and place on it the boiled cabbage leaves. (5)
  9. Put 1 tbsp of mixture on each leaf and roll it. (6)
  10. Season with a drizzle of olive oil and bake for about 15-20 minutes.
  11. Sprinkle with some sesame seeds and Enjoy! (I served them with caramelized red onions. I sliced two onions and I put them in a frying pan with a glass of water and 1 tbsp of cane sugar. I let it cook on low heat until the onions were caramelized)

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Ciao a tutti!

Ricetta di oggi: Involtini di cavolo verza ripieni di funghi, patate, cavolo verza e cipolla. Veramente buoni. Spero vi piacciano!

Ingredienti:

10 foglie di cavolo verza

1 patata

5 funghi portobello

1 cipolla

1 pezzo di pane duro ammollato con latte vegetale

sale, pepe nero e noce moscata q.b.

semi di sesamo (optional)

olio evo q.b.

Procedimento:

  1. Bollite la patata
  2. Bollite 7 foglie di cavolo in acqua salata per due minuti. (1) Dopo di che scolatele e lasciatele da parte.
  3. Affettate le restanti 3 foglie di cavolo, i funghi e la cipolla e tagliate a pezzi la patata.
  4. Tagliate a pezzi il pane e mettetelo in una ciotola, aggiungete del latte vegetale (non zuccherato) (2)
  5. Riscaldate due cucchiai di olio evo in una padella e fate rosolare la cipolla 2 minuti. Dopo di che aggiungete i funghi, il cavolo e la patata. Insaporite con sale, noce moscata e pepe e fate cuocere fino a che i funghi non saranno cotti, mescolando di tanto in tanto. (3)
  6. Sminuzzate le verdure che avete appena cotto e mettetele in una ciotola
  7. Strizzate il pane e aggiungetelo nella ciotola mescolando con una forchetta (4)
  8. Preriscaldate il forno a 180°, ricoprite una teglia con carta forno e mettete sopra le foglie di cavolo precedentemente sbollentate. (5)
  9. Mettete un cucchiaio di composto sopra ogni foglia e arrotolatela. (6)
  10. Condite con un filo d’olio e fate cuocere in forno 15-20 minuti.
  11. Spolverate con semi di sesamo e servite. Buon appetito! ( Io le ho servite su un letto di cipolle rosse caramellate. Ho affettato 2 cipolle e le ho messe in padella con un bicchiere di acqua e un cucchiaio di zucchero di canna. Poi ho fatto cuocere a fiamma bassa fino a che non si sono caramellate)
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