Brussels Sprouts and Broad Beans – Cavoletti di bruxelles e fave

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Hello everyone! Another first time for me! Today I eat brussels sprouts and I love them. I cooked them saute with broad beans and the result was amazing. I hope you like it!

Ingredients:

400 gr brussels sprouts

2 tins of broad beans or 350 gr fresh or frozen broad beans

2 tbsp of extra virgin olive oil

1 spring onion

1 garlic clove

1/2 onion

1 small sprig of parsley

soya sauce to taste

cayenne pepper to taste

salt to taste.

Method:

  1. Heat the oil in a frying pan and add the garlic clove, the chopped spring onion and onion. Let them golden for 2 minutes.
  2. Halve the bruxell sprouts and add them into the pan, then drip the broad beans and add them too.
  3. Let it cook for 5-6 minutes, stirring sometimes.
  4. Pour a drizzle of soya sauce and mix.
  5. Flavour with salt and cayenne pepper. Let it cook until the brussel sprouts are softer.
  6. Turn off the heat and add some chopped parsley.
  7. Enjoy!

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Ciao a tutti! Ancora una prima volta per me! Oggi ho mangiato i cavoletti di bruxelles e li adoro. Li ho saltati in padella con delle fave e il risultato è stato sorprendente. Spero che vi piaccia!

Ingredienti:

400 gr di cavoletti di bruxelles

2 barattoli di fave o 350 gr di fave fresche o surgelate

2 cucchiai di olio evo

1/2 cipolla

1 spicchio d’aglio

1 cipollotto

1 ciuffetto di prezzemolo

salsa di soia q.b.

sale q.b.

peperoncino q.b.

Procedimento:

  1. Scaldate l’olio in una padella e aggiungete lo spicchio d’aglio e cipolla e cipollotto affettati. Lasciateli dorare due minuti
  2. Tagliate a metà i cavoletti di bruxelles e aggiungeteli in padella, scolate le fave in barattolo e aggiungete anche loro.
  3. Lasciate cuocere 5-6 minuti, mescolando di tanto in tanto.
  4. Aggiungete un po’ di salsa di soia e mescolate bene.
  5. Insaporite con sale e peperoncino e lasciate cuocere fino a che i cavoletti non si saranno ammorbiditi.
  6. Spegnete la fiamma e spolverate con del prezzemolo tritato
  7. Buon appetito!

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