Quinoa and Borlotti Beans Burgers – Burgers di Quinoa e Fagioli Borlotti

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Hello everyone! Today I prepared this recipe with quinoa and borlotti beans. I hope you like it!

Ciao a tutti! Oggi ho preparato questa ricetta con quinoa e fagioli borlotti. Spero che vi piaccia!

Ingredient/ Ingredienti:

200 gr quinoa / 200 gr di quinoa

1 can of borlotti beans / 1 barattolo di fagioli borlotti

1 potato / 1 patata

1 carrot / 1 carota

1 garlic clove / 1 spicchio d’aglio

1/2 onion / 1/2 cipolla

salt , nutmeg, turmeric and black pepper to taste / sale, noce moscata, curcuma e pepe nero a piacere

herbs de provence to taste / erbe provenzali a piacere

rice flour as needed / Farina di riso quanto basta.

extra virgin olive oil to taste / olio evo q.b

Method / Procedimento:

  1. Boil the quinoa and the potato in two different pans, then drip the quinoa and peel the potato.  / Fate bollire la quinoa e la patata in due pentole diverse, dopo di che scolate la quinoa e sbucciate la patata.
  2. Put the borlotti beans, the onion, the garlic, the potato and the carrot in a food processor and blend them. / Mettete i fagioli borlotto, la cipolla, l’aglio, la patata e la carota in un robot da cucina e frullate tutto.
  3. Place the mixture in a mixing bowl and add the quinoa / Mettete il composto in una ciotola e aggiungete la quinoa.
  4. Flavour with salt, nutmeg, turmeric and black pepper / Insaporite con sale, noce moscata, curcuma e pepe nero
  5. Add the rice flour, little by little, kneading well until the mixture comes together. / Aggiungere poca farina di riso per volta, impastando bene fino a che l’impasto non lega bene.
  6. Shape the mixture into burgers. Pack firmly so they hold together better. / Formate i burgers, pressando fermamente in modo che si compattino bene.
  7. Prepare a mixture with rice flour, black pepper and herbs. / preparate un misto di farina di riso, pepe nero e erbe aromatiche.
  8. Cover the surfaces of each burger with the mixture / Impanate le superfici di ogni burger
  9. Place the burgers on a baking tray covered with baking paper and season with a drizzle of olive oil / Disponete i burgers su una teglia rivestita di carta forno e conditeli con un filo di olio evo
  10. Bake in peheated oven to 180°C for about 10-15 minutes or until they become crunchy / Cuocete i burgers in forno già caldo a 180° per 10-15 minuti o fino a che non saranno diventati croccanti.
  11. Enjoy! / Buon appetito!

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