Runner beans, White Cabbage and peas pasta – Pasta con fagiolini piattoni, cavolo cappuccio e piselli

750

Hello everyone! For the first time in my life I cooked and prepared runner beans. I loved them! I hope you like it this recipe.

Ingredients:

8-10 runner beans

200 gr white cabbage

1 onion

8-10 baby plum tomatoes

1 cup frozen peas

2 tbsp extra virgin olive oil

360 gr pasta ( you can use also gluten free)

salt to taste

curry powder to taste

Method:

  1. Clean the runner beans cutting the ends.
  2. Cut them in pieces and boil in salted water for five minutes, then drip them and let it stand.
  3. Slice the onion and the white cabbage.
  4. Heat the oil in a frying pan and add the onion. Let it cook until golden brown
  5. Add the runner beans, the peas and the white cabbage. Flavour with a pinch of salt. Let it cook on medium heat until the vegetables are cooked ( about 15 minutes), stirring sometimes. Add the tomatoes and turn off the heat.
  6. Boil the pasta in salted water, drip it and put in the pan to season. Flavour with a pinch of curry and sautè on medium heat 2-3 minutes.
  7. Enjoy!

746

*********************************************************************************

Ciao a tutti! Per la prima volta in vita mia ho cucinato e mangiato i fagiolini piattoni e mi sono piaciuti tantissimo! Spero che questa ricetta piaccia anche a voi!

Ingredienti:

8- 10 fagiolini piattoni

200 gr di cavolo cappuccio

1 tazza di piselli surgelati

1 cipolla

2 cucchiai di olio evo

8-10 pomodori datterini

360 gr di pasta ( potete utilizzare anche quella senza glutine)

sale q.b.

curry q.b.

Procedimento:

  1. Mondare i fagiolini privandoli delle estremità
  2. Tagliarli a pezzi e farli bollire 5 minuti in acqua salata, dopo di che scolarli e metterli da parte.
  3. Affettare la cipolla e il cavolo cappuccio
  4. Scaldare l’olio in una padella e aggiungere la cipolla, lasciandola cuocere fino a che non sarà dorata
  5. Aggiungere i fagiolini, il cavolo e i piselli e insaporire con un po’ di sale. Lasciar cuocere fino a che non saranno cotti ( circa 15 minuti) mescolando di tanto in tanto. Aggiungere i pomodorini e spegnere il fuoco.
  6. Cuocere la pasta, scolarla e buttarla in padella per condirla. Insaporire con un po’ di curry e far salare per 2-3 minuti
  7. Buon appetito!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s