Aubergine and red pepper tomato sauce – Sugo con peperone rosso e melanzana.

026

Hello everyone! Today I share with you the recipe to prepare a delicious tomato sauce with aubergine and red bell peppers. I hope you like it! / Ciao a tutti oggi condivido con voi la ricetta per prepare un delizioso sugo alla melanzana e peperone rosso. Spero che vi piaccia!

Ingredients / Ingredienti:

1 aubergine / 1 melanzana

1 red bell peppers / 1 peperone rosso

1 onion / 1 cipolla

1-2 tbsp of extra virgin olive oil / 1-2 cucchiai di olio evo

1 can of chopped tomatoes / 1 barattolo di pomodori in pezzi

salt and black pepper to taste / sale e pepe nero q.b.

1 sprig of parsley / 1 ciuffo di prezzemolo

400 gr pasta

ground almon,salt and black pepper to substitute the parmesan chees / mandorle tritate, sale e pepe per sostituire il parmigiano.

Method / Procedimento:

Heat the oil in a pan. Chop the onion and the pepper in a food processor and add them into the pan. Cook for 5 minutes., stirring sometimes. Cube the aubergine  and add the cube into the pan. Flavour with salt and black pepper and let it soft, stirring sometimes /  Scaldare l'olio in una padella. Tritare la cipolla e il peperone con un robot da cucina, aggiungere nella padella e far cuocere 5 minuti. Tagliare a cubetti la melanzana,  aggiungerla agli altri ingredienti e lasciar cuocere finchè non si ammorbidisce insaporendo con sale e pepe nero e mescolando di tanto in tanto

Heat the oil in a pan. Chop the onion and the pepper in a food processor and add them into the pan. Cook for 5 minutes., stirring sometimes. Cube the aubergine and add the cube into the pan. Flavour with salt and black pepper and let it soft, stirring sometimes / Scaldare l’olio in una padella. Tritare la cipolla e il peperone con un robot da cucina, aggiungere nella padella e far cuocere 5 minuti. Tagliare a cubetti la melanzana, aggiungerla agli altri ingredienti e lasciar cuocere finchè non si ammorbidisce insaporendo con sale e pepe nero e mescolando di tanto in tanto.

Pour the chopped tomatoes, add some salt if necessary, add the parsley and a glass of water. Let it cook  on low-medium heat until the aubergine are completely cooked. Stir sometimes.  / Versare i pomodori a pezzi nella padella e aggiungere sale se necessario, aggiungere il prezzemolo e un bicchiere d'acqua. Lasciar cuocere fino a che le melanzane non sono completamente cotte, mescolando di tanto in tanto.

Pour the chopped tomatoes, add some salt if necessary, add the parsley and a glass of water. Let it cook on low-medium heat until the aubergine are completely cooked. Stir sometimes. / Versare i pomodori a pezzi nella padella e aggiungere sale se necessario, aggiungere il prezzemolo e un bicchiere d’acqua. Lasciar cuocere fino a che le melanzane non sono completamente cotte, mescolando di tanto in tanto.

Boil the pasta in salted water and when it is cooked, drip and add into the pan, stirring well. Chop the almonds with a pinch of salt and a pinch of black pepper and use them to flavour your dish. Enjoy! / Far bollire la pasta in acqua salata e quando sarà pronta, scolarla e buttarla in padella per condirla. Tritare le mandorle con un pizzico di sale e un pizzico di pepe nero e poi usarle per condire il vostro piatto.  Buon appetito!

Boil the pasta in salted water and when it is cooked, drip and add into the pan, stirring well. Chop the almonds with a pinch of salt and a pinch of black pepper and use them to flavour your dish. Enjoy! / Far bollire la pasta in acqua salata e quando sarà pronta, scolarla e buttarla in padella per condirla. Tritare le mandorle con un pizzico di sale e un pizzico di pepe nero e poi usarle per condire il vostro piatto. Buon appetito!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s