Today I want to introduce to you this easy and tasty recipes. I hope you like it!
Ingredients:
400 gr pasta (350 gr if you’ll use spaghetti. You can also use gluten-free pasta)
1 leek
2 tbsp of oil
1-2 garlic clove
8-10cherries tomatoes
some black olives
8-10 mushrooms
200 gr white cabbage
1 handful pistachios
paprika and salt to taste
Method:
- Heat the oil into a frying pan and add the leek and the garlic. Let them golden brown
- Slice the mushrooms and the white cabbage. Add them into the pan, stirring well.
- Let it cook and when they are almost ready have the tomatoes and add them into the pan with the black olives
- Flavour with a pinch of salt.
- Let it cook, stirring sometimes until all the vegetables are cooked.
- Boil the pasta in salted water and then drip it leaving a bit of cooking water.
- Add the pasta and the water into the pan and sautè 2 minutes.
- Chop the pistachios and flavour the pasta with a sprinkle of pistachios and some ground paprika
- Enjoy!
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Ciao a tutti!
Oggi voglio proporvi una ricetta semplice e saporita. Spero vi piaccia.
Ingredients:
400 gr di pasta (350gr se userete gli spaghetti. Potete utilizzare anche pasta senza glutine)
1 porro
1-2 spicchi d’aglio
8-10 pomodori ciliegino
qualche oliva nera
2 cucchiai di olio evo
200 gr di cavolo cappuccio
8-10 funghi
un pugno di pistacchi
sale e paprika q.b.
Procedimento:
- Fate scaldare l’olio in una padella e aggiungete il porro e l’aglio. Fateli dorare
- Affettate i funghi e il cavolo bianco e aggiungeteli. Lasciate cuocere fino a che non saranno quasi pronti, mescolando di tanto in tanto
- Tagliate a metà i pomodori e aggiungeteli insieme alle olive nella padella. Insaporite con sale e fate cuocere fino a che tutte le verdure non saranno cotte.
- Fate bollire la pasta in acqua salata, dopo di che scolatela lasciando un po’ di acqua di cottura da parte.
- Aggiungete la pasta e l’acqua in padella e fate saltare due minuti
- Tritate i pistacchi e condite la pasta con una spolverata di pistacchi e di paprika macinata
- Buon appetito!
It looks a nice recipe, love discovering new ideas 🙂
Best regards,
Alice
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Thanks Alice! ❤
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You are welcome! 🙂
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