Pasta with vegetables, paprika and pistachios – Pasta alle verdure paprika e pistacchi

20140528_181203Hello everyone!

Today I want to introduce to you this easy and tasty recipes. I hope you like it!

Ingredients:

400 gr pasta  (350 gr if you’ll use spaghetti.  You can also use gluten-free pasta)

1 leek

2 tbsp of oil

1-2  garlic clove

8-10cherries tomatoes

some black olives

8-10 mushrooms

200 gr white cabbage

1 handful pistachios

paprika and salt to taste

Method:

  1. Heat the oil into a frying pan and add the leek and the garlic. Let them golden brown
  2. Slice the mushrooms and the white cabbage. Add them into the pan, stirring well.
  3. Let it cook and when they are almost ready have the tomatoes and add them into the pan with the black olives
  4. Flavour with a pinch of salt.
  5. Let it cook, stirring sometimes until all the vegetables are cooked.
  6. Boil the pasta in salted water and then drip it leaving a bit of cooking water.
  7. Add the pasta and the water into the pan and sautè 2 minutes.
  8. Chop the pistachios and flavour the pasta with a sprinkle of pistachios and some ground paprika
  9. Enjoy!

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Ciao a tutti!

Oggi voglio proporvi una ricetta semplice e saporita. Spero vi piaccia.

Ingredients:

400 gr di pasta (350gr se userete gli spaghetti. Potete utilizzare anche pasta senza glutine)

1 porro

1-2 spicchi d’aglio

8-10 pomodori ciliegino

qualche oliva nera

2 cucchiai di olio evo

200 gr di cavolo cappuccio

8-10 funghi

un pugno di pistacchi

sale e paprika q.b.

Procedimento:

  1. Fate scaldare l’olio in una padella e aggiungete il porro e l’aglio. Fateli dorare
  2. Affettate i funghi e il cavolo bianco e aggiungeteli. Lasciate cuocere fino a che non saranno quasi pronti, mescolando di tanto in tanto
  3. Tagliate a metà i pomodori e aggiungeteli insieme alle olive nella padella. Insaporite con sale e fate cuocere fino a che tutte le verdure non saranno cotte.
  4. Fate bollire la pasta in acqua salata, dopo di che scolatela lasciando un po’ di acqua di cottura da parte.
  5. Aggiungete la pasta e l’acqua in padella e fate saltare due minuti
  6. Tritate i pistacchi e condite la pasta con una spolverata di pistacchi e di paprika macinata
  7. Buon appetito!

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4 thoughts on “Pasta with vegetables, paprika and pistachios – Pasta alle verdure paprika e pistacchi

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